ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Βάφτισε την κόρη του και λίγο μετά έχασε τη ζωή του με τον κολλητό του -Η ιστορία του αυτοκινήτου που έγινε κομμάτια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΕΛΛΑΔΑ: Βάφτισε την κόρη του και λίγο μετά έχασε τη ζωή του με τον κολλητό του -Η ιστορία του αυτοκινήτου που έγινε κομμάτια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Ο «μάχαιρας» και ο «σκίουρος», δύο φίλοι κολλητοί στην ζωή, θα μείνουν κολλητοί στην αιωνιότητα, αφού ούτε ο θάνατος κατάφερε να τους χωρίσει.

Ο  Γιάννης Βαλογιάννης 28 ετών και Νίκος Γιαννόπουλος 25 ετών, δύο φίλοι αχώριστοι, έχασαν την ζωή τους σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα, στην φονική Εθνική Οδό Πατρών Πύργου.

Το τραγικό δυστύχημα, ήρθε αφού λίγες ώρες πριν ο Γιάννης είχε βαφτίσει τη μονάκριβη κόρη του Μαρία ενώ σε τέσσερις μήνες η αγαπημένη του Στεφανία θα του χάριζε και δεύτερο παιδί.

Στη Βουπρασία οι δύο καρδιακοί φίλοι ήταν γνωστοί ως «μαχαίρας» ο Γιάννης λόγω του κρεοπωλείου που διατηρούσε στη Βάρδα και ως «σκίουρος» ο υπέροχος Νίκος, το παιδί με το χιούμορ και το χαμόγελο. Αυτά τα δύο παλληκάρια «έσβησαν» το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23/02, θύματα φρικτού τροχαίου δυστυχήματος.

Η μαύρη μέρα της βάφτισης.

Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 23/02, η οικογένεια του Γιάννη, βάφτισε την μικρή Μαρία, σε κλειστό κύκλο λόγω πένθους, αφού δεν είχε περάσει χρόνος από το θάνατο της μητέρας της Στεφανίας που εγκυμονεί το δεύτερο παιδί τους.

Μετά την βάφτιση, οι δύο φίλοι ο Γιάννης και ο Νίκος αποφασίζουν να πάνε μια βόλτα στο Βουπράσιο, λίγα χιλιόμετρα μετά τη Νέα Μανωλάδα.

Να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο που οδηγούσαν, ήταν στην ιδιοκτησία του Νίκου και είχε την δική του ιστορία. Το αυτοκίνητο στο παρελθόν, άνηκε στον αδελφό του Νίκου, τον Κώστα Γιαννόπουλο που η μοίρα του έκοψε το νήμα της ζωής τον Μάϊο του 2018 στο Μπράλο όταν το φορτηγό που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα.

Στον, δρόμο της επιστροφής από την βόλτα, η μοίρα έστησε άσχημο παιχνίδι στους δύο νεαρούς φίλους. Ο 28χρονος Γιάννης δεν επέστρεψε ποτέ στην κορούλα του που μόλις βάφτισε και στην έγκυο σύζυγο του. Το αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ενεπλάκη σε τροχαίο και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Από τα συντρίμμια ανασύρονται από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών δύο νεκροί ενώ υπήρχε και μια ελαφρά τραυματίας επιβάτης ενός εκ των δύο φορτηγών που ενεπλάκησαν στο φρικτό τροχαίο. Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν οι δύο άνδρες στο ΚΥ Βάρδας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Άλλα δύο θύματα στο δρόμο φονιά.

Τραγικές φιγούρες.

Οι τραγικές φιγούρες αυτού του δράματος, είναι επίσης οι δύο γονείς του Νίκου Γιαννόπουλου.  Σε δύο χρόνια ο κ. Χρήστος και η κ. Φωτεινή είδαν την οικογένειά τους να ξεκληρίζεται. Ο Κώστας, αδελφός του Νίκου σκοτώθηκε με το φορτηγό που οδηγούσε το 2018 στο Μπράλο σε ηλικία 26 ετών και ο Νίκος, σκοτώθηκε την Κυριακή των Απόκρεω σε ηλικία 26 ετών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top