ΣΚΟΠΙΑ: Γυναίκα που ταξίδεψε στην Ιταλία το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού

ΣΚΟΠΙΑ:  Γυναίκα που ταξίδεψε στην Ιταλία το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού

Η Βόρεια Μακεδονία επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα του νέου κορωνοϊού, μια γυναίκα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας την Τετάρτη 26/2.

 

«Η ασθενής βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό… Είναι η πρώτη ασθενής στη Βόρεια Μακεδονία που βρίσκεται θετική σε αυτόν τον παθογόνο παράγοντα», είπε ο Βένκο Φιλίπτσε.

Η γυναίκα, η οποία ζήτησε ιατρική βοήθεια νωρίς το πρωί της Τετάρτης 26/2, επέστρεψε οδικώς στη Βόρεια Μακεδονία από την Ιταλία, με ένα βανάκι. Όλοι οι άλλοι επιβάτες του οχήματος υποβάλλονται επίσης σε εξετάσεις.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE