Πρώτος θάνατος Βρετανού από τον κορωνοϊό

Πρώτος θάνατος Βρετανού από τον κορωνοϊό

Ο πρώτος θάνατος Βρετανού υπηκόου από τον κορωνοϊό καταγράφηκε την Παρασκευή, καθώς υπέκυψε στην ασθένεια ευρισκόμενος σε καραντίνα στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, που είναι αγκυροβολημένο στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους τέσσερις Βρετανούς που παρέμειναν στην Ιαπωνία, αφού 30 συμπατριώτες τους και δύο Ιρλανδοί επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο με ειδική πτήση, καθώς είχαν εξεταστεί και βρεθεί αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Επί βρετανικού εδάφους έχουν επιβεβαιωθεί 19 κρούσματα του κορωνοϊού. Οι οκτώ πρώτοι ασθενείς έχουν αναρρώσει και έχουν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE