ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας - Οι περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας - Οι περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με την μετεωρολογική σελίδα πρόγνωσης του καιρού σε πραγματικό χρόνο Windy.com.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή

Οι ηλιόλουστες μέρες που διανύσαμε την προηγούμενη εβδομάδα αναμένεται να αναβληθούν για μερικά 24ωρα.

Την Πέμπτη 5/3, κύμα κακοκαιρίας προερχόμενο από την Ελλάδα, αναμένεται να ξεκινήσει να επηρεάζει και την Κύπρο και ιδιαίτερα την Επαρχία της Πάφου.

Εικόνα της Κύπρου την Πέμπτη 5/3

Την Παρασκευή 6/3, τα έντονα καιρικά φαινόμενα, αναμένεται να κορυφωθούν, επηρεάζοντας όλη την Κύπρο, και ιδιαίτερα τις ορεινές περιοχές. Επιπλέον η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στο εσωτερικό.

Εικόνα της Κύπρου την Παρασκευή 6/3

Η επιδείνωση του καιρού φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από το τμήμα μετεωρολογίας το οποίο στο δελτίο πρόγνωσης του καιρού την Τετάρτη 4/3.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως την Παρασκευή 6/3 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση για να παραμείνει πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.


Το Σάββατο 7/3 και την Κυριακή 8/3, οι βροχοπτώσεις αναμένεται να υποχωρήσουν. Να σημειωθεί πως η θερμοκρασία, δεν αναμένεται να επηρεαστεί σημαντικά και θα αυξάνεται με την πάροδο των ημερών. 

Εικόνα της Κύπρου το Σάββατο 8/3
Δείτε live την πρόγνωση του καιρού από την σελίδα Windy.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top