ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκαν και κτύπησαν διαχειριστή οικήματος ποδοσφαιρικού συλλόγου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκαν και κτύπησαν διαχειριστή οικήματος ποδοσφαιρικού συλλόγου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση σε σχέση με επίθεση που δέχτηκε διαχειριστής ποδοσφαιρικού σωματείου σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, από 3 άτομα.

Η επίθεση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (05/03), όπου και τα τρία άτομα εισήλθαν στο σωματείο και ζήτησαν χρηματικό ποσό που όφειλε ο διαχειριστής.

Όταν το θύμα αρνήθηκε, οι δράστες κτύπησαν τον διαχειριστή, ενώ προκάλεσαν και ζημιές 300 ευρώ στο χώρο.

Η επίθεση φέρεται να έγινε λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπήρχαν μεταξύ θυτών και θύματος. 

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και αναμένεται να υπάρξουν εντάλματα σύλληψης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE