Κοροναϊός: Η UEFA δεν ορίζει Ιταλούς διαιτητές!

Κοροναϊός: Η UEFA δεν ορίζει Ιταλούς διαιτητές!

Η UEFA, για προληπτικούς λόγους, δεν θα ορίσει Ιταλούς διαιτητές για τους αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης της επόμενης εβδομάδας.

Στην Ευρώπη, η Ιταλία είναι η πλέον πληγείσα χώρα από τον κοροναϊό (σχεδόν 200 οι νεκροί πλέον) και σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η UEFA, για προληπτικούς λόγους και για να περιορίσει την πιθανότητα μετάδοσης του ιού, αποφάσισε να μην ορίσει Ιταλούς διαιτητές για τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας σε Champions League και Europa League.

Οι τελευταίοι Ιταλοί ρέφερι που ορίστηκαν από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ήταν ο Ντανιέλε Ορσάτο (Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι, Champions League), ο Μάρκο Γκουίντα (Εσπανιόλ – Γουλβς, Europa League) και ο… γουρλής για τον Ολυμπιακό, Ντάβιντε Μάσα, στην ιστορική ρεβάνς με την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE