ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας των δυο τραυματιών

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας   των δυο τραυματιών

Εκτός κινδύνου είναι οι δυο τραυματίες που συγκρούστηκαν σε τροχαίο στη Λάρνακα το βράδυ της Παρασκευής (06/02).  

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και μετά της εξετάσεις που τους υποβλήθηκαν  η κατάσταση τους κρίνεται εκτός κινδύνου.  

Θυμίζουμε ότι λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (06/02), δυο οχήματα συγκρούστηκαν στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στην Λάρνακα με δυο τραυματίες.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE