ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα πιθανά

Όλα πιθανά

ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ 3-2 (25-22,21-25, 23-25, 25-21, 15-13)

Όλα πιθανά είναι πλέον στο ζευγάρι Αναγέννηση Δερ. – Green Air Παφιακός για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Στον πρώτο ημιτελικό που έγινε την Παρασκευή στη Δερύνεια, η Αναγέννηση «κράτησε την έδρα» κερδίζοντας με 3-2 σετ σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Τη Δευτέρα στον επαναληπτικό της Πάφου δεν μπορεί να γίνει ουδεμία πρόβλεψη αφού ίσως η πρόκριση κριθεί σε πόντους.

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στα δυο πρώτα σετ. Σε κλειστό παιχνίδι, η Αναγέννηση κέρδισε το πρώτο 25-22 σε 34’, ενώ στο δεύτερο απάντησε ο Green Air Παφιακός κερδίζοντας 21-25 σε 29’ ισοφαρίζοντας.

Το τρίτο σετ κρίθηκε σε λεπτές ισορροπίες με τον Green Air Παφιακό να εξασφαλίζει μια μικρή διαφορά 08-11, αλλά να μην ξεφεύγει 19-21 αλλά να κερδίζει 23-25 σε 31’ ανατρέποντας το 0-1 σε 2-1.

Οι δυο ομάδες πάλεψαν στα ίσια το τέταρτο σετ και σε κομβικό σημείο ήταν ισόπαλοι 15-15. Τελικά, η Αναγέννηση πήρε το σετ 25-21 σε 30΄ και ισοφάρισε τον Α Προημιτελικό σε 2-2 σετ.

Στο τάϊ – μπρέικ οι δυο ομάδες συμβάδιζαν 09-09, αλλά η Αναγέννηση κατάφερε να ξεφύγει με +3 12-10 δείχνοντας ότι ήταν το φαβορί . Ωστόσο, ο Green Air Παφιακός δεν έδειχνε διατεθειμένος να χάσει μειώνοντας 13-12. Τα πάντα στο σετ ήταν σε μια «λεπτή γραμμή» με την Αναγέννηση να κερδίζει σε 22’ με 15-13 και τον αγώνα με 3-2 σετ σε 145’.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Γ. ΜΕΛΚΑ): Shvalev, Αποστόλου, Kαραγιάννης, TondorovicGarchet, Ιακώβου – Λίμπερο: Παπαϊωάννου.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Θ. ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ): CaetanoMiranda, Ανδρέου, Παφίτης, Οικονομίδης, Verissimo – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top