Ανήλικη το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Μάλτα

Ανήλικη το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Μάλτα

Το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού ανέφερε η Μάλτα. Πρόκειται για μια 12χρονη Ιταλίδα, μόνιμη κάτοικο της χώρας, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Κρις Φιρν  Σάββατο 7/3.

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε εξέταση και νωρίς το πρωί βρέθηκε θετικό στον ιό. Λαμβάνει θεραπεία στη μονάδα λοιμωδών νοσημάτων του κρατικού νοσοκομείου, είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι «είναι καλά».

Η έφηβη επέστρεψε στο τέλος του περασμένου μήνα από την περιοχή της βόρειας Ιταλίας Τρεντίνο περνώντας από την πρωτεύουσα της χώρας, την Ρώμη, μαζί με τους γονείς της και την αδελφή της. Χθες παρουσίασε συμπτώματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπαίνει «φωτιά» στην πολιτική ατζέντα: Τα 5 μεγάλα μέτωπα που ανοίγουν από τον Σεπτέμβρη

Μπαίνει «φωτιά» στην πολιτική ατζέντα: Τα 5 μεγάλα μέτωπα που ανοίγουν από τον Σεπτέμβρη

Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η πολιτική σκηνή επιστρέφει σε πλήρεις ρυθμούς, με κυβέρνηση και νέα Βουλή να έχουν μπροστά τους μια σειρά από ανοιχτά ζητήματα που αναμένεται να καθορίσουν την ατζέντα των επόμενων μηνών. Το Κυπριακό, η πρώτη ουσιαστική περίοδος εργασιών της νέας Βουλής, η αξιολόγηση των νέων προσώπων που ανέλαβαν κυβερνητικά χαρτοφυλάκια, η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση και η ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου–Ελλάδας βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο.