ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξαφάνιση «συμπτωμάτων» και… προσπέρασμα – Πιθανή ενδεκάδα

Εξαφάνιση «συμπτωμάτων» και… προσπέρασμα – Πιθανή ενδεκάδα

Μπαίνουν στη δεύτερη φάση των πλέι-οφ, χωρίς τη δυναμική που είχαν πριν ενάμισι μήνα.

Όμως, το σημαντικό είναι να κερδίσουν σήμερα τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, για πιστέψουν ξανά, ότι μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Οι κυανόλευκοι αν πάρουν τη νίκη, προσπερνούν βαθμολογικά και τον αντίπαλο τους, γεγονός που έχει τη δική του σημασία για τη συνέχεια του μαραθωνίου.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο, γνωρίζουν ότι για να έχουν πιθανότητες να πετύχουν το σκοπό τους σήμερα, θα πρέπει να μην παρουσιάσουν τα «συμπτώματα» και τις αδυναμίες που είχαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Ετοιμάζει ξανά αλλαγές στην στελέχωση του αμυντικού μηχανισμού ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Στο τέρμα θα είναι ο Δημήτρης Δημητρίου. Παίζει δυνατά το σενάριο να αρχίσει με τρεις στόπερ. Σίγουρος για μια θέση στην άμυνα είναι ο έμπειρος Έκτορ Γιούστε. Ο Ούγγρος Σάλαι, θα είναι ο αριστερός στόπερ και ο Ενσούε δεξιός. Θα μείνει στον πάγκο ο Σελίμοβιτς. Ο Ζοάο Πέδρο θα είναι δεξιά ως φουλ μπακ. Σε περίπτωση που δεν είναι πλήρως έτοιμος ο Πορτογάλος, τότε θα έχει ο Ενσούε το συγκεκριμένο ρόλο και θα παίξει τρίτος στόπερ ο Σελίμοβιτς. Για την αριστερή πλευρά, υποψήφιοι είναι οι Αγκίρε και Βασιλείου, με τον Ισπανό να έχει προβάδισμα. Κεντρικοί χαφ οι Σακέτι και Ντένιτς. Ο Ματέι θα καλύψει τη μια θέση στο άκρο της επίθεσης, ενώ για την άλλη επικρατέστερος είναι ο Παπουλής. Σέντερ φορ θα είναι ο Μπένσιοπ. Σε περίπτωση που αρχίσει τετράδα στην άμυνα, θα… μπει στην ενδεκάδα ο Φακούντο Περέιρα, έχοντας ρόλο επιτελικού χαφ.

Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Γιαννιώτας, εκτός και οι τραυματίες Γκακπέ, Μολ και ο ανέτοιμος Χάμπος Κυριάκου.

Υποτονική είναι η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Μισογεμάτη αναμένεται να είναι η Δυτική κερκίδα.

Μια μερίδα Απολλωνιστών, που θα βρίσκονται στο βόρεια πλευρά στο κάτω διάζωμα της Δυτικής, αποφάσισαν να εμφανιστούν πιο οργανωμένοι σήμερα.
Βασικά ενημερώνουν ότι θα φοράνε όλοι άσπρη φανέλα, ετοιμάζουν και μερικές άλλες εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης: 

Μια μερίδα ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ έχουν ΣΧΕΔΙΑ για αύριο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top