ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Πρόστιμο» σε όσους δεν ανανεώσουν την άδεια κυκλοφορίας τους μέχρι τα μεσάνυχτα -Βγαίνει στον δρόμο η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: «Πρόστιμο» σε όσους δεν ανανεώσουν την άδεια κυκλοφορίας τους μέχρι τα μεσάνυχτα -Βγαίνει στον δρόμο η Αστυνομία

Η Τρίτη 10η Μαρτίου, είναι η τελευταία που μπορεί κάποιος να ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας του, χωρίς να υποστεί επιπλέον χρεώσεις λόγω καθυστέρησης.  

Του Ανδρέα Πογιατζή

Συγκεκριμένα, η προθεσμία λήγει τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10/3, και όποιος δεν έχει ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος του, θα επωμιστεί «πέναλτι» 10% στην τιμή της ανανέωσης της άδειας κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι κάτοχοι οχημάτων που χάσουν την προθεσμία ανανέωσης της κυκλοφορίας θα κληθούν να πληρώσουν ακόμα 10% στην τιμή της άδειας κυκλοφορίας που αντιστοιχεί στο οφειλόμενο ποσό για το τρέχον έτος.

Πέραν αυτού, η Αστυνομία από την Τετάρτη 11/3, θα ξεκινήσει εκστρατεία για ελέγχους σε οχήματα και θα επιβάλλει πρόστιμο 85 ευρώ σε όσους δεν έχουν ανανεώσει την κυκλοφορία τους.

Η επικοινωνία μας με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών δεν κατέστει δυνατή, αν και όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής έχουν ανανεωθεί γύρω στις 600.000 άδειες κυκλοφορίας, ενώ αναμένονται άλλες 70.000 ανανεώσεις μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η άδεια κυκλοφορίας, μπορεί να ανανεωθεί από Εμπορικές Τράπεζες, Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Ταχυδροµικών Υπηρεσιών, Επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση http://rtd.mcw.gov.cy .

Για να προβεί κανείς στην ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας, θα χρειαστεί να έχει πιστωτικό καταλληλόλητας του οχήματος σε ισχύ καθώς και ασφάλεια οδήγησης. Οι άδειες μπορούν να ανανεωθούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top