ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Σημειώνει ότι παρακολουθεί στενά και αδιάλειπτα όλες τις εξελίξεις αναφορικά με την εμφάνιση κρουσμάτων λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 και προτρέπει το κοινό όπως με ψυχραιμία και νηφαλιότητα ακολουθεί όλες τις ενδεδειγμένες οδηγίες που ανακοινώνονται από το Υπουργείο Υγείας.
Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου αναφέρει ότι βασική προϋπόθεση όμως του επιτυχούς και έγκαιρου ελέγχου της διασποράς της νόσου αποτελεί η συνεργασία όλων των πολιτών και ιδιαίτερα των γονέων των παιδιών μας.
«Η εμπειρία από την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αποδοτική και συστήνουμε την πιστή και σχολαστική τήρηση τους. Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά τις πηγές έγκυρης πληροφόρησης στις οποίες θα πρέπει να αποτείνεστε», καταλήγει.
AΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις