Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κα Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.
Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας που συνήλθε επί τούτου νωρίτερα, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 22:30 τοπική ώρα και έλαβε την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και μέχρι τις διακοπές του Πάσχα, όπως ανακοίνωσε η Πρωθυπουργός Sophie Wilmès, Η Πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης το κλείσιμο των εστιατορίων, καφετεριών και νυχτερινών κέντρων από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.
Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε όλες οι ψυχαγωγικές, αθλητικές, πολιτιστικές ή λαογραφικές δραστηριότητες, είτε δημόσιες είτε ιδιωτικές και ανεξάρτητα από το μέγεθός τους αναστέλλονται προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του COVID19. "Είμαστε στην ομοσπονδιακή φάση" της διαχείρισης κρίσεων, ανακοίνωσε η Πρωθυπουργός.
Τα καταστήματα που παρέχουν βασικές υπηρεσίες θα παραμείνουν ανοικτά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα υπόλοιπα άλλα καταστήματα θα κλείνουν τα σαββατοκύριακα.
Τα μέτρα θα ισχύουν μέχρι τις 3 Απριλίου.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




