ΚΥΠΡΟΣ: Εκτροπές 11 πτήσεων λόγω καιρικών συνθηκών

ΚΥΠΡΟΣ: Εκτροπές 11 πτήσεων λόγω καιρικών συνθηκών

Εκτροπές έντεκα συνολικά πτήσεων που είχαν τελικό προορισμό τη Βηρυτό, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη το βράδυ, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, που επικρατούσαν στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι εκτροπές αφορούσαν πτήσεις προερχόμενες από Μαδρίτη, Αμάν, δύο πτήσεις από Κάιρο, Καζαμπλάνκα, Κωνσταντινούπολη, Αμπου Ντάμπι, Τζέντα, Παρίσι και Ντουμπάι.

Επίσης μία πτήση αναχώρησε από Λάρνακα με προορισμό τη Βηρυτό, η οποία τελικά λόγω των καιρικών συνθηκών, επέστρεψε πίσω.

Συνολικά 658 επιβάτες επηρεάστηκαν από τις εκτροπές, ενώ πέντε από τις πτήσεις κατάφεραν να απογειωθούν από το αεροδρόμιο Λάρνακας και να προσγειωθούν στη Βηρυτό.

Οι επιβάτες τριών πτήσεων μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία στη Λάρνακα, ενώ οι επιβάτες των άλλων τριών παρέμειναν στο αεροδρόμιο και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Αναμένεται ότι μέχρι τις 7 το βράδυ της Παρασκευής οι επιβάτες θα αναχωρήσουν για τον τελικό τους προορισμό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE