ΚΥΠΡΟΣ: Εκτροπές 11 πτήσεων λόγω καιρικών συνθηκών

ΚΥΠΡΟΣ: Εκτροπές 11 πτήσεων λόγω καιρικών συνθηκών

Εκτροπές έντεκα συνολικά πτήσεων που είχαν τελικό προορισμό τη Βηρυτό, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη το βράδυ, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, που επικρατούσαν στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι εκτροπές αφορούσαν πτήσεις προερχόμενες από Μαδρίτη, Αμάν, δύο πτήσεις από Κάιρο, Καζαμπλάνκα, Κωνσταντινούπολη, Αμπου Ντάμπι, Τζέντα, Παρίσι και Ντουμπάι.

Επίσης μία πτήση αναχώρησε από Λάρνακα με προορισμό τη Βηρυτό, η οποία τελικά λόγω των καιρικών συνθηκών, επέστρεψε πίσω.

Συνολικά 658 επιβάτες επηρεάστηκαν από τις εκτροπές, ενώ πέντε από τις πτήσεις κατάφεραν να απογειωθούν από το αεροδρόμιο Λάρνακας και να προσγειωθούν στη Βηρυτό.

Οι επιβάτες τριών πτήσεων μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία στη Λάρνακα, ενώ οι επιβάτες των άλλων τριών παρέμειναν στο αεροδρόμιο και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Αναμένεται ότι μέχρι τις 7 το βράδυ της Παρασκευής οι επιβάτες θα αναχωρήσουν για τον τελικό τους προορισμό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE