Πρώην παίκτης της Δόξας ξεχωρίζει στην Ελλάδα

Πρώην παίκτης της Δόξας ξεχωρίζει στην Ελλάδα

Πρόκειται για τον Στέφανο Σιόντη που αγωνίστηκε πρόσφατα στην Δόξα Κατωκοπιάς, με την οποία είχε περισσότερες από 40 εμφανίσεις σε δύο σεζόν.

Από τον περασμένο Ιανουάριο ενισχύει τις προσπάθειες της Κέρκυρας και η παρουσία του στην Superleague μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Αξίζει να σημείωσε πως σε αφιέρωμα του Sport24.gr, ο Σιόντης βρίσκεται μέσα στις δέκα πετυχημένες μεταγραφές ελληνικών ομάδων για τον περασμένο Ιανουάριο. Στην κορυφή ο Μαρσελίνιο του Ατρόμητου. Στην δεκάδα βρίσκεται και ο Κάρλος Μιλιάζες του Λεβαδειακού, που την περίοδο 2-12-13 είχε αγωνιστεί στην ΕΝΠ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE