ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Έκκληση Επάρχου Πάφου για αποφυγή αχρείαστων επισκέψεων στην Επαρχιακή Διοίκηση

Έκκληση Επάρχου Πάφου για αποφυγή αχρείαστων επισκέψεων στην Επαρχιακή Διοίκηση

Έκκληση απευθύνει προς το κοινό η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου να αποφεύγει τις επισκέψεις στην Επαρχιακή Διοίκηση εκτός για σοβαρούς λόγους.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κ. Λάμπρου ανέφερε πως το κοινό προτρέπεται  να αποφεύγει τις επισκέψεις του στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου εκτός για σοβαρούς ή επείγουσας μορφής λόγους.

Επίσης, συνέχισε, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά ή/και ηλεκτρονικά στα τηλέφωνα 26801101, 26801200, 26801143 και 26801113.

Η Έπαρχος Πάφου είπε πως βρίσκονται στην Επαρχιακή Διοίκηση για να εξυπηρετούν τον κόσμο αλλά θα πρέπει να αποφεύγονται οι επισκέψεις παρά μόνο για σοβαρούς λόγους, ώστε, όπως είπε, να αποφευχθεί ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. .

Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Λάμπρου, είπε πως σε τρεις χώρους , στην Επαρχιακή Διοίκηση, όπου παραλαμβάνονται αιτήσεις  και υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση κοινού, παρήγγειλαν διαχωριστικά για σκοπούς ασφάλειας τόσο του προσωπικού , όσο και των επισκεπτών .

Επιπρόσθετα συνέχισε, με βάση εγκύκλιο που κυκλοφόρησε, στις εισόδους υπάρχει σχετικό αντισηπτικό, και οι καθαρίστριες εκεί που συχνάζει περισσότερος κόσμος,  πριν ή μετά από συνεδρίες προχωρούν με αντισηπτικά στον καθαρισμό πόμολων χερουλιών σε πόρτες, στα τραπέζια και τα λοιπά.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top