Νέες περιπέτειες για τον Στέφανο Χίο - Αναζητείται στο πλαίσιο αυτόφωρου για το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου 14/3

Νέες περιπέτειες για τον Στέφανο Χίο -  Αναζητείται στο πλαίσιο αυτόφωρου για το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου 14/3

Εντολή έρευνας με την διαδικασία του αυτοφώρου για διασπορά ψευδών ειδήσεων έδωσε ο εισαγγελέας στην Κρατική Ασφάλεια για δημοσίευμα της εφημερίδας "Μακελειό"

Αναζητούνται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο Στέφανος Χίος και ο συντάκτης του του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Μακελειό» το Σάββατο 14/3, το οποίο φέρει τον τίτλο: «Δεν το λένε αλλά θα το κάνουν. Ξανάρχεται ο εφιάλτης της νύχτας της 28ης Ιουνίου 2015. Κλείνουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ. Μόνο από τα παράθυρα και με προσωπικό ασφαλείας ψωνίστε για να μην ξεμείνετε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο εκδότης της εφημερίδας Στέφανος Χίος όσο και ο συντάκτης του επίμαχου δημοσιεύματος δεν αναζητούνται με ένταλμα σύλληψης αλλά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και έπειτα από έρευνα που διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (πλημμέλημα).

Η έρευνα διενεργείται από την κρατική ασφάλεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE