Νέες περιπέτειες για τον Στέφανο Χίο - Αναζητείται στο πλαίσιο αυτόφωρου για το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου 14/3

Νέες περιπέτειες για τον Στέφανο Χίο -  Αναζητείται στο πλαίσιο αυτόφωρου για το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου 14/3

Εντολή έρευνας με την διαδικασία του αυτοφώρου για διασπορά ψευδών ειδήσεων έδωσε ο εισαγγελέας στην Κρατική Ασφάλεια για δημοσίευμα της εφημερίδας "Μακελειό"

Αναζητούνται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο Στέφανος Χίος και ο συντάκτης του του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Μακελειό» το Σάββατο 14/3, το οποίο φέρει τον τίτλο: «Δεν το λένε αλλά θα το κάνουν. Ξανάρχεται ο εφιάλτης της νύχτας της 28ης Ιουνίου 2015. Κλείνουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ. Μόνο από τα παράθυρα και με προσωπικό ασφαλείας ψωνίστε για να μην ξεμείνετε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο εκδότης της εφημερίδας Στέφανος Χίος όσο και ο συντάκτης του επίμαχου δημοσιεύματος δεν αναζητούνται με ένταλμα σύλληψης αλλά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και έπειτα από έρευνα που διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (πλημμέλημα).

Η έρευνα διενεργείται από την κρατική ασφάλεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE