ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Όλες οι ευάλωτες ομάδες δικαιούνται άδεια ασθενείας - Τι ειπώθηκε για τις έγκυες γυναίκες

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Όλες οι ευάλωτες ομάδες δικαιούνται άδεια ασθενείας - Τι ειπώθηκε για τις έγκυες γυναίκες

Σε ερώτηση για τις έγκυες γυναίκες και τις ευπαθείς ομάδες στο σύνολό τους, απάντησαν οι Υπουργοί στην Διάσκεψη Τύπου που λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή (Κυριακή 15/03 και ώρα 19:55).

Όπως είπαν οι αρμόδιοι Υπουργοί, οι έγκυες γυναικες δικαιούνται άδεια ασθενείας, καθώς επίσης και τα πρόσωπα που δικαιούνται ειδική μεταχείριση.

Έγκυες γυναίκες, θηλάζουσες γυναίκες βρίσκονται σε αυτό τον κατάλογο, συμπλήρωσε η Υπουργός κ. Αιμιλιανίδου.

Όπως μάλιστα ειπώθηκε επιπρόσθετα, ‘υπάρχουν και άλλες ασθένειες οι οποίες θα μπορούν με ένα πιστοποιητικό προσωπικού γιατρού να είναι δικαιούχοι για άδεια ασθενείας‘.

’Όλοι όσοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες θα δικαιούνται άδεια ασθενείας’, κατέληξαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.