ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Όλες οι ευάλωτες ομάδες δικαιούνται άδεια ασθενείας - Τι ειπώθηκε για τις έγκυες γυναίκες

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Όλες οι ευάλωτες ομάδες δικαιούνται άδεια ασθενείας - Τι ειπώθηκε για τις έγκυες γυναίκες

Σε ερώτηση για τις έγκυες γυναίκες και τις ευπαθείς ομάδες στο σύνολό τους, απάντησαν οι Υπουργοί στην Διάσκεψη Τύπου που λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή (Κυριακή 15/03 και ώρα 19:55).

Όπως είπαν οι αρμόδιοι Υπουργοί, οι έγκυες γυναικες δικαιούνται άδεια ασθενείας, καθώς επίσης και τα πρόσωπα που δικαιούνται ειδική μεταχείριση.

Έγκυες γυναίκες, θηλάζουσες γυναίκες βρίσκονται σε αυτό τον κατάλογο, συμπλήρωσε η Υπουργός κ. Αιμιλιανίδου.

Όπως μάλιστα ειπώθηκε επιπρόσθετα, ‘υπάρχουν και άλλες ασθένειες οι οποίες θα μπορούν με ένα πιστοποιητικό προσωπικού γιατρού να είναι δικαιούχοι για άδεια ασθενείας‘.

’Όλοι όσοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες θα δικαιούνται άδεια ασθενείας’, κατέληξαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE