ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Βρετανικές Βάσεις - Κορωνοϊός: Ακόμη 2 κρούσματα

Βρετανικές Βάσεις - Κορωνοϊός: Ακόμη 2 κρούσματα

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, δύο μέλη της κοινότητας των Βρετανικών Δυνάμεων Κύπρου έχουν επιβεβαιωθεί με κορωνοϊό COVID-19. 

Είναι μέλη των Ένοπλων Δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου με μόνιμη έδρα την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία (RAF) Ακρωτήρι. Επέστρεψαν από το Ηνωμένο Βασίλειο στις 13 Μαρτίου στο αεροδρόμιο Πάφου και μπήκαν σε αυτοπεριορισμό και εξετάστηκαν για κορωνοϊο.

Ο άνδρας και η γυναίκα, παρουσιάζουν μόνο ήπια συμπτώματα και παραμένουν σε αυτοπεριορισμό στην RAF Aκρωτήρι. Η Μονάδα Κοινών Υπηρεσιών Υγείας (JSHU) των Βρετανικών Βάσεων Κύπρου ενεργοποίησε το σχέδιό της για τον εντοπισμό των επαφών τους.

Παράλληλα σημειώνετια ότι όλοι οι επιβάτες που φτάνουν στο RAF Ακρωτήρι ελέγχονται και λαμβάνονται οι απαιτούμενες ενέργειες. ‘Θέλουμε να καθησυχάσουμε όλους ότι έχουμε ένα ισχυρό σχέδιο για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας. Όλοι οι Βρετανοί υπήκοοι οι οποίοι φθάνουν από το Ηνωμένο Βασίλειο στις Βάσεις θα μπαίνουν σε αυτοπεριορισμό για 14 ημέρες από την ημέρα άφιξης τους‘, συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Από το Γραφείο των Βρετανικών Βάσεων αναφέρεται πως δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες περαιτέρω πληροφορίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top