Βαριές απώλεις και σήμερα ο ΧΑΚ

Βαριές απώλεις και σήμερα ο ΧΑΚ

Μεγάλες απώλειες παρουσιάζει και τη Δευτέρα (16/03) το Χρηματιστήριο, με τους επενδυτές να συνεχίζουν τις ρευστοποιήσεις εν μέσω των ανησυχιών από την επιδημία του κορωνοϊού.

Ο Γενικός Δείκτης (στις 13:27) υποχωρούσε στις 48,99 παρουσιάζοντας πτώση σε ποσοστό 7,02%, ενώ ο Δείκτης FTSE/CySE 20 τύγχανε διαπραγμάτευσης στις 29,10 μονάδες, καταγράφοντας ζημιές 7,3%. Την ίδια ώρα ο ημερήσιος τζίρος ανερχόταν στις €128.117.

Βαριές απώλειες παρουσίαζαν οι επιμέρους χρηματιστηριακοί δείκτες, με εξαίρεση τα Ξενοδοχεία που δεν παρουσίαζαν μεταβολή. Τις μεγαλύτερες απώλειες (μέχρι τις 13:27) παρουσίαζε ο τομέας των Επενδυτικών με 8,88% και ακολουθούσαν η Κύρια Αγορά με 8,81% και η Εναλλακτική Αγορά με 4,50%.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €43.321 (πτώση 9,71%), της Τσιμεντοποιΐας Βασιλικού με €34.845 (πτώση 6,03%), της Ελληνικής Τράπεζας με €10.306 (πτώση 9,81%), της Petrolina Holdings με €9.435 (πτώση 9,71%) και της Logicom με €6.561 (πτώση 4,85%).

Από τις μετοχές που τύγχαναν διαπραγμάτευσης, μία κινείτο ανοδικά και έντεκα πτωτικά. Ο αριθμός των συναλλαγών ανερχόταν στις 129.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.