ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ποια τμήματα λειτουργούν κανονικά στο ΓΝ Αμμοχώστου το ΤΑΕΠ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ποια τμήματα λειτουργούν κανονικά στο ΓΝ Αμμοχώστου το ΤΑΕΠ

Κανονικά λειτουργούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου το ΤΑΕΠ, η Μονάδα Αιμοκάθαρσης, το Νοσοκομειακό Εργαστήριο και το Φαρμακείο.

Σε ανακοίνωση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου αναφέρει ότι «μετά από οδηγίες του Υπουργείου Υγείας από αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου μέχρι και την Δευτέρα 23 του μήνα, αναβάλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία, το Ακτινολογικό Τμήμα και το Τμήμα Φυσιοθεραπείας. Το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, η Μονάδα Αιμοκάθαρσης, το Νοσοκομειακό Εργαστήριο και το Φαρμακείο θα λειτουργούν κανονικά».

Προστίθεται ότι «οι εγκυμονούσες γυναίκες που είχαν προγραμματισμένο ραντεβού στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου από τις 17 μέχρι και τις 27 Μαρτίου καλούνται να επικοινωνούν με το Μαιευτικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24800412 για να κλείσουν ραντεβού. Η εξέταση τους θα γίνεται από τους Γυναικολόγους του Νοσοκομείου Αμμοχώστου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι ασθενείς που έχουν συμπτώματα του κορωνοϊού και παραπέμπονται από το 1420 στο Ιατρείο Λοιμωδών Νοσημάτων που βρίσκεται στον υπόγειο χώρο του Νοσοκομείου Αμμοχώστου για λήψη δείγματος, καλούνται να προσέρχονται στο ιατρείο από την μπάρα εισόδου που οδηγεί απευθείας στο υπόγειο, δηλαδή πριν από το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών».

Το Νοσοκομείο Αμμοχώστου εκφράζει τη λύπη του «για την ταλαιπωρία που προκαλείται στους ασθενείς, όμως το απαιτούν οι πρωτόγνωρες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Πρώτο μας μέλημα είναι η προφύλαξη των ασθενών μας αλλά και του προσωπικού από τον κορωνοϊό».

Στην ανακοίνωση το κοινό καλείται ακόμα όπως «προσέρχεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μόνο όταν είναι επείγουσα ανάγκη».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top