ΚΥΠΡΟΣ: Επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην Δημοκρατία από το Λήδρα Πάλας – Διανυκτέρευσαν στην πράσινη γραμμή

ΚΥΠΡΟΣ: Επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην Δημοκρατία από το Λήδρα Πάλας – Διανυκτέρευσαν στην πράσινη γραμμή

Δυο άνδρες αφρικανικής καταγωγής επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα σε έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/03) με τους αστυνομικούς που εκτελούσαν καθήκοντα στο σημείο να επεμβαίνουν και να τους αποτρέπουν, καθώς -ως γνωστόν- εκδόθηκε σχετικό διάταγμα που απαγορεύει την είσοδο στη Δημοκρατία από πολίτες άλλων χωρών.

Όπως διαφάνηκε μετά από διαβούλευση με άνδρες των Ηνωμένων Εθνών πρόκειται για Νιγηριανούς που θέλουν να αιτηθούν πολιτικό άσυλο στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Να σημειωθεί πως οι δυο άνδρες διανυκτέρευσαν σε σημείο στην πράσινη γραμμή. Μάλιστα, δεν εγκατέλειψαν το σημείο ούτε και την Τρίτη (17/03).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE