Κομισιόν: Μας ενδιαφέρει η ουσία όχι η φασαρία για τα όσα λέγονται για την Ελλάδα

Κομισιόν: Μας ενδιαφέρει η ουσία όχι η φασαρία για τα όσα λέγονται για την Ελλάδα

“Δεν θα σχολιάζουμε όσα λέγονται, δεν μας ενδιαφέρει η φασαρία, μας ενδιαφέρει η ουσία¨. Αυτή ήταν η απάντηση του εκπροσώπου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, σε ερώτηση σχετικά με τη δήλωση που φέρεται να έκανε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, ότι η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης δεν είναι εφικτή.

Ο κ. Σχοινάς, στη διάρκεια της μεσημβρινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ανέφερε επίσης απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις για την Ελλάδα, πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, υπάρχει ένα πακέτο θεμάτων κι έχουμε ένα ραντεβού στη Ρίγα στις 24 Απριλίου κι ελπίζουμε εκεί να προκύψει ουσία.

Είπε ακόμη πως δεν επιθυμεί να προβεί σε εικασίες για θέματα που άπτονται της διαπραγμάτευσης, όταν ρωτήθηκε για την χρηματοδοτική κατάσταση της Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο, ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί επιβεβαίωσε πως δεν έχει λάβει καμιά λεπτομερή λίστα με μεταρρυθμίσεις από την ελληνική πλευρά ακόμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE