ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συμμόρφωση σε μεγάλο βαθμό των μέτρων για τα γυμναστήρια και τους εξωτερικούς χώρους

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συμμόρφωση σε μεγάλο βαθμό των μέτρων για τα γυμναστήρια και τους εξωτερικούς χώρους

Συμμόρφωση σε μεγάλο βαθμό έχουν επιδείξει τα γυμναστήρια και οι διάφορες ιδιωτικές σχολές που παρέχουν υπηρεσίες εκγύμνασης.

Η συμμόρφωση φαίνεται να είναι καθολική όσον αφορά τους κλειστούς χώρους, δηλαδή τα γυμναστήρια και τις σχολές, ενώ και στους εξωτερικούς χώρους, μεμονωμένες φαίνεται να είναι οι περιπτώσεις που διεξάγονται οργανωμένες ομαδικές ασκήσεις ή προπονήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, μέχρι στιγμής υπήρξαν μόλις 2 καταγγελίες προς τον ΚΟΑ για τέτοιου είδους οργανωμένες προπονήσεις. Ο ΚΟΑ από την πλευρά του, προέτρεψε τους πολίτες που προέβησαν στη συγκεκριμένες καταγγελίες να αποταθούν στην Αστυνομία, η οποία είναι η υπεύθυνη αρχή για τον έλεγχο της τήρησης των διαταγμάτων και των οδηγιών.

Το ΚΥΠΕ, επικοινώνησε με την Αστυνομία, με τον Εκπρόσωπο Τύπου της δύναμης Χρίστο Ανδρέου να δηλώνει πως καταγγελίες για διεξαγωγή ομαδικών προπονήσεων σε εξωτερικούς χώρους δεν υπήρξαν όλες αυτές τις μέρες που ισχύουν τα διατάγματα.

Σύμφωνα με το Διάταγμα, υπάρχει αναστολή της λειτουργίας των αθλητικών χώρων για περίοδο 4 εβδομάδων. Η αναστολή της λειτουργίας αφορά όλες τις εγκαταστάσεις και αθλητικούς χώρους, ιδιωτικούς και δημόσιους, τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, συμπεριλαμβανομένων των σταδίων, κολυμβητικών δεξαμενών και ιδιωτικών γυμναστηρίων.

Επιπρόσθετα, ο ΚΟΑ διευκρίνισε την επομένη του διατάγματος ότι δεν επιτρέπεται η οργάνωση και διεξαγωγή οποιασδήποτε μορφής οργανωμένης άσκησης σε σύνολα του πληθυσμού, τόσο σε ανοικτούς όσο και σε κλειστούς χώρους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top