ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΗ Ανδρέα Σοφοκλέους στην ΕΙΣΗΓΗΣΗ Πρόδρομου Πετρίδη – «Αυτό θεωρώ δίκαιο…»

ΔΗΛΩΣΗ Ανδρέα Σοφοκλέους στην ΕΙΣΗΓΗΣΗ Πρόδρομου Πετρίδη – «Αυτό θεωρώ δίκαιο…»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (20-03-2020) από τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους, στον Active.

Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και στην εισήγηση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη.

«Είναι άδικο αυτό. Όπως θα είναι άδικο, ΑΕΛ και ΑΕΚ να μείνουν εκτός Ευρώπης γιατί έχουν τις πιθανότητες τους να περάσουν στην Ευρώπη. Η σεζόν η περσινή τέλειωσε και εμείς ικανοποιηθήκαμε μέσω του κυπέλλου. Θα φανεί λίγο… κάπως να πάμε εμείς λόγω της περσινής επιτυχίας. Η πρόταση μου είναι όπως οι δύο ομάδες που δεν θα παίξουν Ευρώπη όποιες και αν είναι αυτές αν ακυρωθεί το πρωτάθλημα πρέπει αποζημιωθούν, αυτό το θεωρώ δίκαιο» η απάντηση Σοφοκλέους.

Διαβάστε: 

ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «Να ακυρωθεί η φετινή σεζόν, αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί»! – Τι προτείνει για Ομόνοια-Ανόρθωση και ευρωπαϊκά εισιτήρια

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top