Γ. Εισαγγελέας: Διόρισε ποινικό ανακριτή για τον θάνατο Ιρανού μετά από επεισόδιο με Αστυνομικούς

Γ. Εισαγγελέας: Διόρισε ποινικό ανακριτή για τον θάνατο Ιρανού  μετά από επεισόδιο με Αστυνομικούς

Σε διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για διερεύνηση των συνθηκών κατά τις οποίες τραυματίστηκε θανάσιμα Ιρανός υπήκοος κατά τη διάρκεια επεισοδίου με μέλη της Αστυνομίας, προέβη ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΥΠΕ, ο ανακριτής έλαβε εντολή όπως ολοκληρώσει τη διερεύνηση της υπόθεσης είναι εντός δύο μηνών.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης (19/03), ο 39χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε τον άτυχο Διάκου, ο οποίος φέρεται να κινείτο πεζός στο δρόμο σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου του 39χρονου.

Ο Διάκου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE