Κορωνοϊός – Εσπανιόλ: Ο Γου Λέι, ένας από τους έξι θετικούς

Κορωνοϊός – Εσπανιόλ: Ο Γου Λέι, ένας από τους έξι θετικούς

Ο Κινέζος επιθετικός της Εσπανιόλ, Γου Λέι, είναι στους έξι θετικούς στον κορωνοϊό της ομάδας της Βαρκελώνης, μαζί με τον Λεάντρο Καμπρέρα.

Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε την Τρίτη (17/3) ότι έχει έξι θετικούς στον κορωνοϊό, εκ των οποίων πέντε είναι ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τεχνικού τιμ του Αμπελάρδο.

Τις προηγούμενες ημέρες διέρρευσε πως ένας εκ των πέντε ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19 είναι ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός Λεάντρο Καμπρέρα, τον οποίο η Εσπανιόλ απέκτησε τον Ιανουάριο από την Χετάφε.

Από την Κίνα έγινε γνωστό ότι θετικός είναι και ο Κινέζος επιθετικός Γου Λέι, με τον οποίο και ήρθε σε επαφή. «Η ομοσπονδία διατήρησε μια συζήτηση με τον παίκτη και τον σύλλογο και θα παρέχει όλη την απαιτούμενη βοήθεια» ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

Όπως είχε ήδη ενημερώσει η Εσπανιόλ, όλοι όσοι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό έχουν ελαφριά συμπτώματα και ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE