ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΦΟΥ: ‘Να διαλύονται ακόμη και συγκεντρώσεις 5 ατόμων’

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΦΟΥ: ‘Να διαλύονται ακόμη και συγκεντρώσεις 5 ατόμων’

Έκκληση έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου για πιο αυστηρά μέτρα.

Σε τηλεφωνική παρέμβαση προέβη ο Δήμαρχος Πάφου στο Τρίτο Πρόγραμμα του Ρικ, της πόλης η οποία πλήττεται περισσότερο από την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε ο Φαίδωνας Φαίδωνος, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα εργοτάξια, καθώς και στις μεγάλες υπεραγορές και στους φούρνους.

Μάλιστα, έχει προβεί και ο ίδιος σε συστάσεις στους ιδιοκτήτες όλων των μεγάλων υπεραγορών και των φούρνων της πόλης του. Εντούτοις, θεωρεί ότι αυτό πρέπει να γίνει από το κράτος και την Αστυνομία.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, πρέπει να δοθούν ‘ξεκάθαρες και αυστηρές οδηγίες στην Αστυνομία. Πρέπει να βγουν διατάγματα και όχι συστάσεις’. Θεωρεί ακόμη το όριο των 75 ατόμων πολύ υψηλό και πρόσθεσε ότι ‘πρέπει να παραχωρηθεί η εξουσία στην Αστυνομία να διαλύει ακόμη και μία συγκέντρωση 5 ατόμων’.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top