ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στις ελεύθερες περιοχές θέλουν να έρθουν κάποιοι από τους 175 Σύριους μετανάστες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στις ελεύθερες περιοχές θέλουν να έρθουν κάποιοι από τους 175 Σύριους μετανάστες

Συγγενείς στις ελεύθερες περιοχές δήλωσαν ότι έχουν κάποιοι εκ των 175 Σύρων μεταναστών που προχθές είχαν φτάσει στο Τρίκωμο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η «υπουργός εσωτερικών», Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς ανέφερε ότι οι 175 έχουν μεταφερθεί σε σύμπλεγμα διαμερισμάτων που παραχώρησε ιδιώτης για να μένουν σε ανθρώπινες συνθήκες (ΣΣ: αρχικά μεταφέρθηκαν σε κλειστό αθλητικό κέντρο στο Τρίκωμο).

Οι μετανάστες, συνέχισε, τους είπαν ότι δεν θέλουν να μείνουν στα κατεχόμενα. Βρισκόμαστε, είπε η «υπεσ», σε επαφή με τα ΗΕ και αρμοδίους στην Τουρκία, αλλά ούτε στην ε/κ πλευρά, ούτε στην Τουρκία δέχονται τους μετανάστες και λόγω κορωνοϊού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE