Καμπανάκι κινδύνου από τους Άγγλους ποδοσφαιριστές

Καμπανάκι κινδύνου από τους Άγγλους ποδοσφαιριστές

Η ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (PFA) ζήτησε επειγόντως συνομιλίες με την Premier League και την English Football League (EFL), για να συζητήσουν τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Τα πρωταθλήματα στην Αγγλία έχουν  ανασταλεί τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου και η απώλεια των εσόδων έχει  πλήξει τις ομάδες, ειδικά στις κατώτερες κατηγορίες.

Την Τρίτη, η Μπέρμιγχαμ έγινε η πρώτη ομάδα της Championship που ζήτησε από τους παίκτες αναβολή πληρωμή μισθών, ενώ η Φόρεστ Γκριν Ρόβερς της League Two δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το κυβερνητικό πρόγραμμα στήριξης των μισθών για να συνεχίσει να πληρώνει όλο το προσωπικό.

«Όπως και με άλλες βιομηχανίες, η σημερινή κρίση του COVID-19 έχει σοβαρό αντίκτυπο στα οικονομικά του παιχνιδιού», ανακοίνωσε η PFA.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE