Σ΄ αυτή τη γειτονιά της Λεμεσού δεν θα βαρεθούν ποτέ τον περιορισμό μετακινήσεων -VIDEO

Σ΄ αυτή τη γειτονιά της Λεμεσού δεν θα βαρεθούν ποτέ τον περιορισμό μετακινήσεων -VIDEO

Μπορεί ο τίτλος να φαίνεται «τραβηγμένος» αλλά η αλήθεια είναι ότι σ΄ αυτή τη γειτονιά της Λεμεσού ξέρουν να περνούν καλά και με τον περιορισμό μετακινήσεων.

Το οπτικό υλικό που παρουσιάζουμε πιο κάτω αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Το ένα βίντεο παρουσιάζει τους γείτονες να παίζουν τόμπολα ευρισκόμενοι στις βεράντες των οικιών τους. Με τη χρήση μεγάφωνων ανακοινώνονται οι αριθμοί και οι γείτονες συμπληρώνουν με αγωνία τις κάρτες τους.

Σε άλλο βίντεο που δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, γείτονας σε ρόλο Dj αναλαμβάνει να διασκεδάσει τους περίοικους, με φωτορυθμικά υπό τη μελωδία του γνωστού τραγουδιού «Θα κάτσω σπίτι» του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Δείτε το VIDEO που αναμένεται να κάνει κι αυτό υπερατλαντικό ταξίδι, όπως έγινε και με τον συμπατριώτη μας Βάκη Δημητρίου που πήρε βόλτα τον σκύλο του με drone:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.