ΠΑΦΟΣ: Κλείνει το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Κυανός Σταυρός και πάει το προσωπικό για έλεγχους

ΠΑΦΟΣ: Κλείνει το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Κυανός Σταυρός και πάει το προσωπικό για έλεγχους

Σε έλεγχο θα υποβληθεί και σήμερα το προσωπικό αλλά και οι ασθενείς του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Κυανού Σταυρού προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι θετικοί στον κορωνοϊό, σύμφωνα με τον Διευθυντή των Ιδιωτικών Νοσοκομείων Άγιος Γεώργιος και Κυανού Σταυρού Γιώργο Κανικλίδη.

Χτες Δευτέρα (30/03) λήφθηκαν δείγματα από τους μισούς εργαζόμενους και σήμερα Τρίτη (31/03) θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, όπως είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Κανικλίδη το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Κυανού Σταυρού έκλεισε χτες Δευτέρα εκ νέου μετά τον εντοπισμό τριών πιθανών κρουσμάτων μετά την διενέργεια προληπτικών ελέγχων ρουτίνας τα γνωστά (quick test) τα οποία ωστόσο δεν θεωρούνται απόλυτα αξιόπιστα.

Με τον εντοπισμό των τριών θετικών κρουσμάτων, ενός ασθενή, ενός γιατρού και μιας νοσηλεύτριας η Διεύθυνση του Νοσοκομείου έχει αναστείλει τις εργασίες του ιδιωτικού νοσοκομείου και έχει ζητήσει να διενεργηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

Ο κ. Κανικλίδης αναφερόμενος στον ασθενή του Ιδιωτικού Νοσοκομείου τους , είπε πως αυτός νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης και επίσης, εντοπίστηκε να είναι θετικός. Είχε παραπεμφθεί από το ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Αμέσως η διεύθυνση του ιδιωτικού νοσοκομείου επικοινώνησε με το 1420 που παρέλαβε τον ασθενή την Κυριακή και τον μετέφερε σε κέντρο αναφοράς.

Κατόπιν τούτου συνέχισε, η διεύθυνση αποφάσισε να μην δεχτεί άλλους ασθενείς και επικοινώνησε τόσο με την Επιδημιολογική Μονάδα όσο και με το Υπουργείο Υγείας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.