ΔΙΕΘΝΗ

ΤΟΥΡΚΙΑ: Εκστρατεία Εθνικής Αλληλεγγύης ανακοίνωσε ο Ερντογάν - Πρόσφερε 7 μισθούς του

ΤΟΥΡΚΙΑ: Εκστρατεία Εθνικής Αλληλεγγύης ανακοίνωσε ο Ερντογάν - Πρόσφερε 7 μισθούς του

Εκστρατεία Εθνικής Αλληλεγγύης ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν αναφέροντας ότι ο ίδιος προσφέρει εφτά μηνιαίους μισθούς του στο ταμείο αυτό.

Στο διάγγελμά του έπειτα από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι οι υποδομές υγείας της Τουρκίας τόσο σε προσωπικό όσο και σε φάρμακα αλλά και σε μονάδες εντατικής είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με άλλες χώρες, προσθέτοντας ότι η χώρα του έλαβε μέτρα για τον κορωνοϊό πολύ νωρίτερα από άλλες χώρε. Ανέφερε ότι για να ενισχύσουν τα ήδη υπάρχοντα νοσοκομεία ανοίγουν και άλλα νοσοκομεία, ενώ αυξάνουν και τα μέτρα σταδιακά. Όπως είπε δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε και στον τομέα των τροφίμων.

Ο Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε ωστόσο τους πολίτες οι οποίοι δεν έχουν επείγοντα περιστατικά να μην επισκέπτονται τα νοσοκομεία. Eίπε ότι θα διασφαλίσουν ώστε να λαμβάνονται τα πιο αυστηρά μέτρα για να διασφαλίσουν την υγεία των εργαζομένων στις εταιρείες που ακόμη συνεχίζουν να παράγουν. “Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το καθετί για να εμποδίσουμε την διάδοση του ιού”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος. Αναφέρθηκε στην απόφαση για περιορισμούς στην υπεραστική συγκοινωνία λέγοντας πως αν χρειαστεί θα γίνουν ανάλογοι περιορισμοί και στην αστική συγκοινωνία.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε πως η Τουρκία είναι μια χώρα που είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει την παραγωγή υπό κάθε περίσταση. “Καμιά απειλή δεν θα μας κάνει να εγκαταλείψουμε το στόχο μας. Επειδή εμείς είμαστε Τουρκία”, ανέφερε. Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι προσφέρουν ένα επιπρόσθετο κονδύλι 6 δις τουρκικών λιρών για την υγεία.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο Tik Τοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top