Αποφυλάκιση 90 χιλιάδων κρατουμένων λόγω κορωνοϊού στην Τουρκία

Αποφυλάκιση 90 χιλιάδων κρατουμένων λόγω κορωνοϊού στην Τουρκία

Την αποφυλάκιση 90 χιλιάδων ανθρώπων προβλέπει το νέο νομοσχέδιο Αμνηστίας για την αποσυμφόρηση των φυλακών λόγω  κορωνοϊού που κατέθεσαν από κοινού στην τουρκική εθνοσυνέλευση το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ και το ακροδεξιό ΜΗΡ.

 

Σύμφωνα με την πρόταση νόμου όσοι είναι πάνω των 65 ετών  καθώς και οι γυναίκες που έχουν παιδιά μεταξύ 0-6 χρόνων θα εκτίσουν την ποινή τους στο σπίτι τους. Εξαιρούνται από την αμνηστία τα εγκλήματα τρομοκρατίας, τα σεξουαλικά εγκλήματα, τα εγκλήματα σχετικά με εμπόριο ναρκωτικών, οι δολοφονίες εκ προθέσεως,  και τα εγκλήματα που σχετίζονται με τη βία κατά των γυναικών. 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE