ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον περιμένουν και τον… ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ

Τον περιμένουν και τον… ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ

Είναι γεγονός πως μετά την επιστροφή στη… δράση, όταν ξεπεραστεί όλο αυτό το κακό με τον κορονοϊό, οι ομάδες θα καθορίσουν ένα καινούργιο σχέδιο στη νέα τάξη πραγμάτων που θα υπάρχει γενικότερα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναθερωμένα συμβόλαια, μειωμένοι προϋπολογισμοί, ενώ θα βασιστούν και στο Κυπριακό στοιχείο, όπως και σε παίκτες που είναι αυτή τη σεζόν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Στην ΑΕΛ, σύμφωνα και με σημερινό ρεπορτάζ του ενθέτου «Γήπεδο» του Πολίτη, οι πληροφορίες φέρουν τον Λεάντρο Σίλβα να υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Δεδομένο θεωρείται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει πάρει το «Γήπεδο», ότι ο Λεάντρο Σίλβα που είναι υπό τη μορφή δανεισμού στην Ακαντέμικα Πορτογαλίας, θα είναι στο δυναμικό της ΑΕΛ όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της Λεμεσιανής ομάδας στην εφημερίδα «Γήπεδο» την Τετάρτη (01-04).  Ο παίκτης έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ τον Φεβρουάριο του 2019, το οποίο ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2022.  Άρα, όταν και εφόσον ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2019-2020 με την Ακαντέμικα Πορτογαλίας, ο Σίλβα θα επιστρέψει στην Κύπρο για να… τιμήσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ.  Το ότι είναι εγνωσμένης αγωνιστικής αξίας ωθεί άπαντες στη Λεμεσιανή ομάδα να έχουν θετική άποψη για να είναι στο ρόστερ της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν.

The post Τον περιμένουν και τον… ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top