ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΕ στην ατάκα «Ούζου» – Τι άλλο είπε για τον Ελλαδίτη κόουτς

ΑΠΑΝΤΗΣΕ στην ατάκα «Ούζου» – Τι άλλο είπε για τον Ελλαδίτη κόουτς

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA TV ο ποδοσφαιριστής, Χρίστος Δώνης, απάντησε και στην ατάκα του νυν προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνου Ουζουνίδη, ότι «Η συνύπαρξη Χρήστου και Γιώργου Δώνη κάνει κακό και στους δύο».

Η απάντηση του Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή «Είναι δύσκολο σε αυτό το επάγγελμα να συνεργάζεται με τον πατέρα σου και προπονητή σου. Το έχω βιώσει ωστόσο το σημαντικό είναι να βγεις δυνατός από αυτή την εμπειρία».

Για τον Ουζουνίδη: «Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και με έβαλε στην ομάδα ξανά. Στην αρχή της σεζόν έπαιζα σαν αλλαγή, προσπαθούσα να γίνομαι καλύτερος και από τη μέση του πρωταθλήματος ο κύριος Ουζουνίδης σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση με προσφυγές και τους ποδοσφαιριστές να μην παίζουν προσπαθούσε να κρατήσει τα αποδυτήρια σε μια καλή κατάσταση».

Για το ότι με Ουζουνίδη αγωνίστηκε ως επιθετικός: «Περνάνε πολλά πράγματα όταν αλλάζεις θέσεις. Δεν είχα συνηθίσει να παίζω επιθετικός. Έβλεπα στις προπονήσεις πως με έβαζε σέντερ φορ. Είχε φύγει ο Τσάβες και ο Λουτσιάνο ήταν τραυματίας όπως και ο Μολίνς. Όταν μιλήσαμε με έβαλε σε ένα ματς με την Κέρκυρα, έβαλα το πρώτο γκολ και καθιερώθηκα εκεί πέρα. Είναι δύσκολο γιατί παίζεις με πλάτη αλλά το κακό είναι πως έχασα αντοχή γιατί δεν έτρεχα τόσο».

Διαβάστε επίσης: 

Δώνης: «Έχω ακούσει πολλά επειδή είναι προπονητής ο πατέρας μου… Έχω μία πρόταση…» (ΒΙΝΤΕΟ)

The post ΑΠΑΝΤΗΣΕ στην ατάκα «Ούζου» – Τι άλλο είπε για τον Ελλαδίτη κόουτς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top