Στη λίστα του Παναθηναϊκού παίκτης που αγωνίστηκε σε μεγάλες Κυπριακές ομάδες!

Στη λίστα του Παναθηναϊκού παίκτης που αγωνίστηκε σε μεγάλες Κυπριακές ομάδες!

Μία από τις επιλογές που φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τα εξτρέμ είναι ο Φάρλεϊ Ρόσα του Παναιτωλικού.

 

Ο Παναθηναϊκός αναζητά λύσεις για τα εξτρέμ και έχει αρχίσει να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις. Η πρόθεση των «πράσινων» είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, όμως με τον κορωνοϊό τα δεδομένα ίσως αλλάξουν. Δεν έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε, αν τελικά θα γίνουν δύο μεταγραφές για τη συγκεκριμένη θέση, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Το βλέμμα είναι στραμμένο στο εξωτερικό, αλλά υπάρχει και ένας παίκτης από το ελληνικό πρωτάθλημα που αρέσει στο «τριφύλλι». Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, αυτός είναι ο Φάρλεϊ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μπορεί στο πρώτο μισό να τα βρήκε σκούρα στον Ατρόμητο, ωστόσο η απόφαση να «σπάσει» το συμβόλαιό του ήταν ευεργετική γι αυτόν.

Ο Ρόσα επέστρεψε τον Ιανουάριο στον Παναιτωλικό και υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα του Αγρινίου. Οι εμφανίσεις του ήταν εντυπωσιακές, με αποτέλεσμα να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των «πράσινων». Το κασέ του είναι στα μέτρα του Παναθηναϊκού, ο Ρόκα τον γνωρίζει και ο Δώνης φέρεται να είναι θετικός σε πρώτη φάση.

Το όνομά του βρίσκεται στην πράσινη λίστα και μετά την κορωνοϊό εποχή θα ξεκαθαρίσει αν ο Παναθηναϊκός θα εκφράσει ζωντανά το ενδιαφέρον του. Ο Βραζιλιάνος πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ενδιαφέρει εκτός από τον Παναθηναϊκό ομάδα από την Αυστραλία, αλλά και την Λάρισα.

Πηγή: Sdna.gr

The post Στη λίστα του Παναθηναϊκού παίκτης που αγωνίστηκε σε μεγάλες Κυπριακές ομάδες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE