ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαλακάρι: «Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται – Ευρώπη του χρόνου» – Τι είπε για το αν θα πήγαινε στον ΑΠΟΕΛ

Βαλακάρι: «Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται – Ευρώπη του χρόνου» – Τι είπε για το αν θα πήγαινε στον ΑΠΟΕΛ

Ο νεαρός άσος της Πάφος FC, Όνι Βαλακάρι, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Instagram, απαντώντας σε αρκετές ερωτήσεις…

Ανάμεσα σε άλλα, είπε:

Για το χρονικό διάστημα που θα μείνει στην Πάφο, αν θα είναι μικρό ή μεγάλο: “Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Νιώθω χαρούμενος εδώ και το απολαμβάνω”.

Για το αν η Πάφος μπορεί να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο την επόμενη σεζόν: “Σίγουρα μπορούμε. Ήμασταν λίγο άτυχοι φέτος, όμως του χρόνου θα έχουμε μία καλή ευκαιρία για να τα καταφέρουμε”.

Για το αν θα πήγαινε στον ΑΠΟΕΛ: “Σκόραρα δύο γκολ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, οπότε δεν θα αισθανόμουν το ίδιο, αν σκόραρα απέναντι στην Πάφο”.

Για το αν θα παίξει στην Εθνική ομάδα της Φιλανδίας: “Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, όμως θα προσπαθήσω να κερδίσω μία θέση”.

Μέσι ή Ρονάλντο: “Ο Ρονάλντο, γιατί μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει”.

The post Βαλακάρι: «Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται – Ευρώπη του χρόνου» – Τι είπε για το αν θα πήγαινε στον ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top