«Κράξιμο» σε Τέβες

«Κράξιμο» σε Τέβες

 

O Αργεντινός επιθετικός είχε τονίσει μεταξύ άλλων στο America Tv: «Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει έξι μήνες ή ένα χρόνο χωρίς να πληρωθεί. Δεν είναι στην απόγνωση  που έχει εκείνος που ζει με τα παιδιά κάθε μέρα και πρέπει να φύγει από το σπίτι του στις 6 το πρωί και να επιστρέψει στις 7 το απόγευμα για να ταΐσει την οικογένεια. Δεν είμαστε ένα παράδειγμα σε αυτή την περίπτωση. Πρέπει να είμαστε διαθέσιμοι για να βοηθήσουμε».

Επιθετικός της Λος Άντες, ομάδα τρίτης κατηγορίας απάντησε: «Δεν έχουμε λάβει μισθούς για δύο μήνες και πολλοί από εμάς έχουν την ίδια αβεβαιότητα με κάθε κανονικό εργαζόμενο».

Ο Φεντερίκο Πρέσεντο της Ατλάντα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας είπε: «Τα χρήματα στη δεύτερη κατηγορία δεν είναι τα ίδια που σίγουρα πληρώνονται στη Μπόκα. Λυπάμαι που απευθύνομαι μόνο σε εσένα, αλλά δεν πρόκειται να γενικεύσω γιατί δεν γνωρίζω την πραγματικότητα του καθένα».

Πηγή: Sdna.gr

The post «Κράξιμο» σε Τέβες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE