Εκτός από όλα τα άλλα αναρτούν και τις διατροφικές τους συνήθειες στο twitter οι τζιχαντιστές

Εκτός από όλα τα άλλα αναρτούν και τις διατροφικές τους συνήθειες στο twitter οι τζιχαντιστές

Βρετανοί τζιχαντιστές δημοσίευσαν φωτογραφίες με junk food και αναψυκτικά, όπως Burger King, Pringles και μοχίτος, που μετέφεραν λαθραία από τα τουρκικά σύνορα στη Συρία.

Προφανώς, οι δυτικές διατροφικές συνήθειες λείπουν στους μαχητές της τζιχάντ, οι οποίοι προσπαθούν συνεχώς να βρίσκουν νέους τρόπους να τις απολαμβάνουν, ενώ κύριοι τροφοδότες τους φαίνεται να είναι οι επίδοξοι μελλοντικοί τζιχαντιστές που περνώντας τα σύνορα, φέρνουν μαζί τους μικρές λιχουδιές.

Παρόλα αυτά η υποκρισία στις διατροφικές τους συνήθειες δεν έχει περάσει απαρατήρητη καθώς χρήστες του Twitter καταδικάζουν την λαχτάρα τους για φαγητό που σύμφωνα με τους πνευματικούς τους ηγέτες είναι έως και απαράδεκτη.

Ένας μαχητής μάλιστα ανεβάζοντας μία φωτογραφία με μπέργκερ σε λογαριασμό στο Twitter, έλαβε σχόλια που τον χαρακτήριζαν ως «υποκριτή» που απολαμβάνει το φαγητό από μία «κακή αμερικάνικη εταιρεία». Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο τζιχαντιστής ανέφερε «Η στιγμή που ένας αδερφός (sic) που βοηθάς να περάσει τα σύνορα (στη Συρία) σε ρωτάει αν χρειάζεσαι τίποτα από την Τουρκία. Τζιχαντ2015».

Λίγο αργότερα ακολούθησε μία ακόμα φωτογραφία με Pringles, σοκολάτες Kinder, μπισκότα Oreos, M&Ms και κουτάκια με μοχίτο.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές «πιάνονται» να απολαμβάνουν τις δυτικές συνήθειες. Τον προηγούμενο μήνα ένας ακόμα μαχητής ανέβασε μία φωτογραφία με μία σακούλα από τα McDonalds που περιείχε πέντε μπέργκερ. Όπως ανέφερε ήταν η πρώτη φορά μέσα σε δύο χρόνια που έφαγε McDonalds.

 

 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect