ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη 27χρονου για υπόθεση πρόκλησης οχληρίας από ρίψη κροτίδων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη 27χρονου για υπόθεση πρόκλησης οχληρίας από ρίψη κροτίδων

Ενα πρόσωπο, ηλικίας 27 ετών από τη Λάρνακα, συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για υπόθεση που αφορά πρόκληση οχληρίας και ανησυχίας στο κοινό, από ρίψη κροτίδων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από παράπονα πολιτών για οχληρία από ρίψη κροτίδων τα βράδια, σε διάφορες περιοχές της Λάρνακας, της Αραδίππου και των προσφυγικών συνοικισμών Κοκκίνων, Αγίων Αναργύρων και Τσιακκιλερού, το ΤΑΕ Λάρνακας αξιοποίησε πληροφορίες που περιήλθαν εις γνώση του, με αποτέλεσμα να διενεργηθούν σήμερα έρευνες από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας σε οικίες και υποστατικά.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών της Αστυνομίας εντοπίστηκαν στην οικία άντρα, ηλικίας 27 ετών, στη Λάρνακα, 95 κροτίδες τουρκικής προέλευσης.

Ο 27χρονος ισχυρίστηκε ότι αγόρασε τις κροτίδες από υποστατικό στην Πύλα, πριν από περίπου ένα μήνα, για δική του χρήση.

Ο συλληφθείς θα ανακριθεί από την Αστυνομία και στη συνέχεια θα αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της Λάρνακας, της Αραδίππου και των προσφυγικών συνοικισμών, ιδιαίτερα από τις 11 το βράδυ μέχρι τη μία τα ξημερώματα, προς εντοπισμό και άλλων νεαρών οι οποίοι ρίχνουν κροτίδες, προκαλώντας μεγάλη οχληρία και αναταραχή στο κοινό.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE