ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή αλληλεγγύης προς τους Κύπριους νοσηλευτές από τον Σύνδεσμο Νοσηλευτών Κίνας

Επιστολή αλληλεγγύης προς τους Κύπριους νοσηλευτές από τον Σύνδεσμο Νοσηλευτών Κίνας

Τη στήριξη του προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Νοσηλευτών και Μαιών εκφράζει με επιστολή του, ο Κινέζικος Σύνδεσμος Νοσηλευτών.

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος του Κινέζικου Συνδέσμου Χινχουάγκ Ου, ο σύνδεσμος παρακολουθεί στενά την πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και την κατάσταση στην Κύπρο. Ο ιός, αναφέρει, δεν γνωρίζει εθνικά σύνορα αλλά στις χειρότερες στιγμές αποκαλύπτεται η καλοσύνη των ανθρώπων.

Αναφέρει ότι η κινέζικη κυβέρνηση έλαβε συνολικά προστατευτικά μέτρα για καταπολέμηση της πανδημίας και έχει επιτύχει θετικά αποτελέσματα.

Τέλος, διαβεβαιώνουν για τη στήριξη του κινέζικου συνδέσμου προς τους Κύπριους συναδέλφους τους, σημειώνοντας ότι η αφοσίωση και σθένος των Κυπρίων νοσηλευτών στον αγώνα ενάντια του COVID-19 αναδεικνύει την επαγγελματικότητα και ηρωισμό τους.

Σε απαντητική επιστολή του, ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών Ιωάννης Λεοντίου εκφράζει αλληλεγγύη προς τα μέλη του κινέζικου συνδέσμου, σημειώνοντας ότι η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι οι νοσηλευτές και μαίες παγκόσμια εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες όταν προσφέρουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε αυτούς που επηρεάστηκαν από το COVID-19.

Σημειώνοντας ότι και η Κύπρος έχει επηρεαστεί επίσης από τον κορωνοϊό, ανέφερε ότι είναι μεγάλο βάρος στο σύστημα υγείας της Κύπρου. Αντλούμε δύναμη και ενθάρρυνση από το κινέζικο παράδειγμα, πρόσθεσε και εξέφρασε ευχαριστίες. Ευχαρίστησε, επίσης, για τη δωρεάν εξοπλισμού από την Κίνα την περασμένη εβδομάδα, όπως επίσης για τη χθεσινοβραδινή άφιξη ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων από τη χώρα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top