ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Τράπεζα Κύπρου ενισχύει οικονομικά τον τομέα της υγείας σε μια κοινή προσφορά μαζί με το «Γκολ στη Ζωή»

Η Τράπεζα Κύπρου ενισχύει οικονομικά τον τομέα της υγείας σε μια κοινή προσφορά μαζί με το «Γκολ στη Ζωή»

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, 7 Απριλίου, βρίσκει φέτος ολόκληρη την ανθρωπότητα να δίνει μια από τις κρισιμότερες μάχες της ενάντια σ’ έναν επικίνδυνο «αόρατο εχθρό».

Στην πρώτη γραμμή του μετώπου, ενάντια στον κορωνοϊό, βρίσκονται οι επαγγελματίες της υγείας, οι οποίοι παλεύουν με αυταπάρνηση νυχθημερόν. Η Τράπεζα Κύπρου τιμάει νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό, προσφέροντας σε συνεργασία με το «Γκολ στη Ζωή», ένα σημαντικό ποσό για την αγορά ειδικού εξοπλισμού της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Η προσφορά για την ενίσχυση του τομέα της υγείας, ειδικά στις κρίσιμες αυτές ώρες, γίνεται μέσα από το Δίκτυο Υποστήριξης #SupportCy στο οποίο έχει ενταχθεί και ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών, βάζοντας για άλλη μια φορά… «Γκόλ στη Ζωή»!

Στόχος της κοινής προσφοράς της Τράπεζας Κύπρου και του «Γκολ στη Ζωή» είναι να έχουν στις δύσκολες αυτές ώρες οι επαγγελματίες υγείας, όσα χρειάζονται τουλάχιστον σε υλικό εξοπλισμό, ούτως ώστε να μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τον καθημερινό αγώνα τους.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, οργανώσεις, σύνδεσμοι αγκαλιάζουν το Δίκτυο Υποστήριξης #SupportCy, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου και του ΜΚΟ Reaction, με σκοπό να σηκώσει μέρος από το τεράστιο βάρος που επωμίζεται ολόκληρη η χώρα, σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση.

The post Η Τράπεζα Κύπρου ενισχύει οικονομικά τον τομέα της υγείας σε μια κοινή προσφορά μαζί με το «Γκολ στη Ζωή» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top