ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δωρεά ιατρικών προμήθειων και εξοπλισμού από την EUROBANK Κύπρου

Δωρεά ιατρικών προμήθειων και εξοπλισμού από την EUROBANK Κύπρου

Η EUROBANK Κύπρου, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, ρίχνεται δυναμικά στη μάχη ενάντια του ιού που δίνει σύσσωμη η κυπριακή κοινωνία, προσφέροντας χρηματικό ποσό ύψους €100,000 για ιατρικές προμήθειες και εξοπλισμό στους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς.

Ο κ. Μιχάλης Λούης, Διευθύνων Σύμβουλος της EUROBANK Κύπρου ανέφερε σχετικά: “Είναι γεγονός ότι διανύουμε μια περίοδο πρωτόγνωρη για την ανθρωπότητα στο σύνολό της και κανένας δεν θα μπορούσε να παραμείνει αμέτοχος στην τεράστια προσπάθεια που κάνει, τόσο το κράτος όσο και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά. Η EUROBANK Κύπρου στηρίζει τη μάχη του περιορισμού και εξάλειψης του ιού καθορίζοντας μέτρα για προστασία των πελατών και του προσωπικού της και ταυτόχρονα στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες των ιατρών και νοσηλευτών”.


Η Τράπεζα θέτει ως μέγιστη προτεραιότητά της την υγεία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σ᾽ ολόκληρη την ιατρική κοινότητα που με αυτοθυσία και μεγάλο προσωπικό ρίσκο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την ανακούφιση και την ίαση των ασθενών αλλά και την αντιμετώπιση της διασποράς του COVID-19. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, εκφράζει σε όλους τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής που παραμένουν ενεργοί και στη θέση τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν το ευρύτερο σύνολο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top