ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορωνοϊός: Σταμάτησαν τα έργα για το γήπεδο Λεμεσού – Επίσημη ΔΗΛΩΣΗ

Κορωνοϊός: Σταμάτησαν τα έργα για το γήπεδο Λεμεσού – Επίσημη ΔΗΛΩΣΗ

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρεας Μιχαηλίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 αναφέρθηκε και στην αναστολή εργασιών στο γήπεδο Λεμεσού.

Όπως ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης ο Υποργός Μεταφορών αποφάσισε την αναστολή εργασιών και στο γήπεδο Λεμεσού και δεν είχε πολλά επιχειρήματα για να τον μεταπείσει. «Εδώ χάνονται ζωές καθημερινά και εμείς να τρέχουμε για άλλα θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως με την πρώτη ευκαιρία θα επαναρχίσουν τα έργα.

Αναλυτικά τι είπε:

«Το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Υπουργό Μεταφορών να μελετήσει με τους συνεργάτες του τα θέματα της αναστολής των έργων εκτός από τα έργα δημοσίας ωφελείας. Μίλησα μαζί του και αποφάσισε να ανασταλούν και τα έργα στο Κολόσσι. Δεν είχα δυνατά επιχειρήματα για να τον μεταπείσω. Εδώ χάνονται ζωές καθημερινά και εμείς να τρέχουμε για άλλα θέματα. Παρακολουθούμε στενά αυτό το θέμα και με την πρώτη ευκαιρία θα επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Αν υπάρξει κάποια χαλάρωση για κάποιο λόγο θα το δουν το θέμα εκεί στο Υπουργείο Μεταφορών για να μπορούμε να προχωρήσουμε».

The post Κορωνοϊός: Σταμάτησαν τα έργα για το γήπεδο Λεμεσού – Επίσημη ΔΗΛΩΣΗ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top