ΚΥΠΡΟΣ

"Δεν έχουμε απαλλαχθεί από το άγχος"

"Δεν έχουμε απαλλαχθεί από το άγχος"

Η Δόξα συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Άχνας με τον Νίκο Ανδρέου να μην υπολογίζει στους Κάρλος Μάρκες, Πάουλο Ζόρζε, Κριστιάν Νοβόα και Έκτορ Γκονσάλες.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Δόξας Κατωκοπιάς Σάκης Σιακόπουλος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην συνέχεια του πρωταθλήματος και την υπόθεση παραμονής όπως και στην αύξηση των ομάδων. 

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα Goal: 

«Είμαστε προτελευταίοι, αλλά δεν μας απαλλάσσει από το άγχος. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Σε έξι αγωνιστικές μπορούν να γίνουν πολλά».

Για την αύξηση των ομάδων, τόνισε: «Εμείς ήμασταν εξαρχής υπέρ της αύξησης και ο λόγος είναι πολλαπλός. Άποψή μας είναι ότι θα παίζουν περισσότεροι Κύπριοι, άρα θα βοηθηθεί έτσι και η εθνική ομάδα. Επίσης, με περισσότερες ομάδες από τις λεγόμενες μικρές, το ενδιαφέρον θα είναι μεγαλύτερο διότι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για εκπλήξεις. Θα βοηθηθούν και οι ομάδες στο οικονομικό, έχοντας μικρότερο προϋπολογισμό».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top