ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Κάνω έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει- Μάρτυρας είναι σίγουρος ότι είναι ο Δημήτρης» - Ο πατέρας του στο ThemaOnline

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Κάνω έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει- Μάρτυρας είναι σίγουρος ότι είναι ο Δημήτρης» - Ο πατέρας του στο ThemaOnline

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου Δημήτρη Αντωνίου, η τύχη του οποίου αγνοείται περισσότερες από 20 μέρες.

Του Στέλιου Στυλιανού

Μετά από εντατικούς ελέγχους στην περιοχή του Ακάμα, σημείο από το οποίο εξαφανίστηκε ο 28χρονος και εκεί είχαν βρεθεί το αυτοκίνητο και τα ρούχα του, φίλοι, εθελοντές και συγγενείς τις τελευταίες μέρες «χτενίζουν» μια μεγάλη ακτίνα στη Λεμεσό (Παλώδια-Παραμύθα-Αγία Φύλα).

Σε επικοινωνία μας ο πατέρας του, Κυριάκος Αντωνίου, ο οποίος θεωρεί ότι ο γιος του βρίσκεται στη ζωή και μετά από κάποιο απρόοπτο που του έχει συμβεί πιθανώς να έχει απώλεια μνήμης, κάλεσε όλους όσοι έχουν δει κάτι, να επικοινωνήσουν μαζί του στον προσωπικό του αριθμό (99259858), κάνοντας έκκληση στους πολίτες, όποιος μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες να το πράξει.

«Θωρούμε ότι οι πληροφορίες για τη Λεμεσό είναι βάσιμες, καθώς άνθρωπος που είδε και τη δεύτερη φωτογραφία με τον Δημήτρη αξύριστο, είναι σίγουρος ότι πρόκειται για το πρόσωπο που συνάντησε πριν από μερικές μέρες» ήταν τα λόγια του κ. Κυριάκου Αντωνίου.

Σχετικά με το πώς μπορεί να έφτασε ο Δημήτρης στη Λεμεσό, ερώτημα που απασχολεί έντονα ο κ. Αντωνίου ανέφερε ότι πιθανόν κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο, που δεν έχει επαφή με το διαδίκτυο ή με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γενικά, να τον μετέφερε, για αυτό και η έκκληση του σε ανθρώπους που συνάντησαν ένα ταλαιπωρημένο νεαρό, αξύριστο, φορώντας ρούχα σε μεγαλύτερο μέγεθος να δώσουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Να θυμίσουμε ότι μια ευρείας κλίμακας έρευνα σε στεριά και θάλασσα στην περιοχή του Ακάμα και στις γύρω ακτές, με τη συνδρομή και επαγγελματιών δυτών αλλά και της Λιμενικής και εθελοντών με σκάφη δεν έφερε αποτέλεσμα, αφήνοντας την οικογένεια με το συμπέρασμα ότι ο 28χρονος δεν βρίσκεται στη θάλασσα.

Η εξαφάνιση του παραμένει ένας «άλυτος γρίφος» που δυστυχώς ούτε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δεν μπορεί να λύσει, καθώς όπως ενημερώθηκε ο πατέρας, το «Φως στο Τούνελ» κατεβάζει ρολά για τον επόμενο ένα μήνα, λόγω του κορωνοϊού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top