ΚΥΠΡΟΣ

Ντέρμπι Ομόνοιας - Ανόρθωσης για το φούτσαλ!

Ντέρμπι Ομόνοιας - Ανόρθωσης για το φούτσαλ!

Την Ανόρθωση φιλοξενεί η ομάδα φούτσαλ της Ομόνοιας θέλοντας την νίκη που θα την κρατήσει στο κόλπο του τίτλου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των πρασίνων: 

Τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος θα διεκδικήσει απόψε (17/04, 19:30) η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στην Ανόρθωση, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Ελευθερία", στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Οι "πράσινοι" βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια θα επιδιώξουν να πετύχουν ισάριθμες νίκες, για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για κατάκτηση του τίτλου.

Απόψε η ομάδα μας έχει να αντιμετωπίσει έναν ποιοτικό αντίπαλο, που πρόσφατα την είχε υποχρεώσει σε ήττα με σκορ 7-4. Συνεπώς, ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι αρκετά μεγάλος, ωστόσο τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται έτοιμοι για να επαναφέρουν την ομάδα στις νίκες.

Θα απουσιάσει ο διεθνής τερματοφύλακας, Τάσος Σκαμπούλης, ο οποίος θα εκτίσει την τέταρτη από τις πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του. Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά από ποινή που επέβαλε στο Σωματείο μας η Δικαστική Επιτροπή, δικαίωμα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι έχουν μόνο παιδιά μέχρι 12 ετών, συνοδευόμενα από τη μητέρα τους, όπως και συνταξιούχοι άνω των 65 χρόνων.

Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ. Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω του Live Streaming που προσφέρει το Σωματείο μας στην τιμή των 3 ευρώ. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στη σελίδα της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top