Δύο Κύπριοι σε δίκη για στημένα παιχνίδια! Αποκαλύψεις για κύκλωμα που δρούσε στην Ελλάδα

Δύο Κύπριοι σε δίκη για στημένα παιχνίδια! Αποκαλύψεις για κύκλωμα που δρούσε στην Ελλάδα

Συνταραχτικές αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν κύκλωμα στημένων αγώνων, που δρούσε στην Ελλάδα, αλλά είχε πλοκάμια και στην Κύπρο.

Οι λεπτομέρειες είναι σοκαριστικές, με τεράστια ποσά να παίζονται σε στημένα παιχνίδια και εμπλοκή Κυπρίων, δύο από αυτούς μάλιστα θα οδηγηθούν σε δίκη.

Σύμφωνα με τις έρευνες, στο συγκεκριμένο κύκλωμα, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο ποδοσφαιριστές, διαιτητές, πράκτορες στοιχημάτων, ιδιοκτήτες ομάδων αλλά και άλλα πρόσωπα.

Ο αντιεισαγγελέας, Παναγιώτης Πούλιου, σε πόρισμα του προς το Συμβούλιο Εφέτων, έχει προτείνει να παραπεμφθούν σε δίκη δύο Κύπριου, οι Κωνσταντίνος Θεοχαρίδης και Νεοκλής Θεοχαρίδης, 39 και 34 ετών αντίστοιχα, που κατάγονται από την Λευκωσία.

Αρκετά άτομα αναμένεται να δικαστούν για την συγκεκριμένη υπόθεση, ανάμεσα σε αυτούς ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο πρώην ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού και Άρη, Αβραάμ Παπαδόπουλος αλλά και ο Κώστας Μενδρινός.

Σύμφωνα με το πόρισμα που ετοίμασε ο αντιεισαγγελέας, σχετικά με το σκάνδαλο «kariopolis» την χρονική περίοδο 2010-11, έχουν κατατεθεί μεγάλα ποσά από την Ελλάδα σε λογαριασμούς στοιχηματικών εταιρειών. Από αυτούς τους λογαριασμούς, άτομα από την Κύπρο είχαν την ευθύνη να στοιχηματίσουν για να έρθουν συγκεκριμένα αποτελέσματα και έπαιρναν την προμήθεια τους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πέραν από τους δύο Κύπριους που προτάθηκαν για δίκη, ακόμη δύο τουλάχιστον συμπατριώτες μας αναφέρονται σε διαλόγους για στημένα, τους οποίους αποκάλυψε χθες το «Βήμα».

Το όνομα του Αβραάμ Παπαδόπουλου αναφέρεται σε στοιχήματα που παίχτηκαν στην Κύπρο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE