ΚΥΠΡΟΣ

Αποφασισμένοι για νίκη στο «τριφύλλι»

Αποφασισμένοι για νίκη στο «τριφύλλι»

Στην Ομόνοια μετρούν αντίστροφα για το αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι αποδείξεων, αλλά κάτι παραπάνω, αφού στην ομάδα θέλουν να κυνηγήσουν μέχρι το φινάλε την έξοδο στην Ευρώπη.

Στις δύο προηγούμενες φορές που τέθηκε αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα την φετινή σεζόν, η Ομόνοια γνώρισε ισάριθμες ήττες και στο τρίτο τους ραντεβού, θέλει να είναι αυτή που θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Οι απουσίες του Απόλλωνα δεν επηρεάζουν το «τριφύλλι» και ο Κώστας Καϊάφας περιμένει από όσους αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει μαζικό παρών το απόγευμα του Σαββάτου στο ΓΣΠ και περιμένει από την ομάδα του καλύτερη εικόνα, σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές, πως ο δρόμος της Ευρώπης για την Ομόνοια, περνάει από το ΓΣΠ. Από την στιγμή που οι «πράσινοι» δίνουν πέντε σερί αγώνες στο ΓΣΠ, έχουν την ευκαιρία να πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται για έξοδο στην Ευρώπη. Θα χρειαστεί βέβαια μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση στο παιχνίδι.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Καϊάφα, ενδέχεται να έχουμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Γκουλόν ίσως μεταφερθεί στη μεσαία γραμμή, κάτι που αν συμβεί θα δούμε τους Ρούνιε και Λομπιανίτζε στο κέντρο της άμυνας. Ράμος, Σκέμπρι και Δημητρίου διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, με τους Μαργκάσα, Κιρμ και Φοφανά να έχουν τις δικές τους πιθανότητες. Σε ότι αφορά την κορυφή, ο κόουτς θα επιλέξει αν θα ξεκινήσει τον πρώτο σκόρερ Ποτέ, ή αν θα ρίξει από την αρχή τον Γκαρσία.

- Ο Φοφανά συμπληρώνει σήμερα 31 χρόνια ζωής. Του ευχόμαστε χρόνια πολλά και κάθε επιτυχία.

- Τον αγώνα, Ομόνοια – Απόλλωνας που αρχίζει αύριο στις 16:00 θα διαιτητεύσει ο Δημήτρης Μασιάς. Τηλεοπτική μετάδοση από την Primetel και ζωντανή ενημέρωση της εξέλιξης του αγώνα από την ιστοσελίδα μας.

- Με σημερινές του δηλώσεις, ο Ιμπραίμι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ομόνοιας, αλλά πρόσθεσε πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει.

Στέλιος Δημοσθένους  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top